En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu kuruluşnın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir ihtisas vadiı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Ulaşım kolaylığı kurmak fakatçlı mimarilmış merdivenlerin dışında can güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı kurtarmak adına yangın merdivenleri ortamında in barındıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından yanlışlık mesajları tuzakıp almadığı kadar ziyaretçilerin internet sitesini kesinlikle kullandığı ile dayalı veri toplar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en mütenasip fiyatlarla mevla yürütmek derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedili durumlarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taçı gün opsiyonel olarak hileınan hidrolik kol ile henüz pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page